Cosplay Finland Tour 2007

Vuoden 2007 Cosplay Finland Tour keräsi yhteen vuoden tärkeimmät kotimaiset cosplaykilpailut kokonaisuudeksi, jossa yksittäisten osakilpailujen voittajien lisäksi haussa oli koko vuoden paras cosplaypuku.

Cosplay Finland Tour 2007 koostui neljästä osakilpailusta:


Valitettavasti Cosplay Finland Tour '07 finaaliäänestystä ei pystytty järjestämään CFT:stä riippumattomista syistä.


Kiitokset kiertueesta!


Cosplay Cosplay Finland Tour 2007 ei olisi ollut mahdollista toteuttaa ilman kymmenien vapaaehtoisten ihmisten työpanosta. Mukana olleiden ihmisten työpanoksen avulla kiertue ja sen jokainen kisa onnistuivat. Kaikkien ideointiin, toteutukseen ja säätämiseen osallistuneiden panos oli arvokasta panoksen koosta riippumatta.

Ei sovi myöskään unohtaa tukijoitamme, jotka ovat vuoden aikana pysyneet taustallamme kaikissa tilanteissa. Haluamme tässä yhteydessä kiittää Cosplay Finland Tour 2007:n tärkeimpiä järjestäjiä, avustajia ja tukijoita.


Kiertueen järjestivät Cosplay Finland ja Säätöyhteisö B2 ry


Kiitokset kisatiimeille, Mauno Joukamaalle, Elina Rimpiläiselle, Mira Harjulle ja Mikko Lintulalle. Suuri kiitos myös tapahtumien järjestäjille, kaikille kilpailuihin osallistuneille sekä runsaita aplodeja jakaneille yleisöjoukoille.

CFT 2008

Cosplay Finland Tour jatkuu 2008 yrittäen luoda puitteet hauskanpitoon cosplaykilpailuiden yhteydessä. Tulevana vuonna tullaan kokeilemaan uusia ideoita ja konsepteja, sekä pyritään ottamaan entistä enemmän kisailijoiden ja katsojien esittämiä toiveita huomioon. Tracon III:sta ja muita tapahtumia odotellessa kannattaa käydä kurkkaamassa CFT 2008:n sivut osoiteesta http://2008.cft.fi/

Toivomme vuoden 2008 avaavan uusia mahdollisuuksia niin järjestäjille, osallistujille sekä vanhoille, että uusille yhteistyökumppaneille. Uudet yhteistyökumppanit mahdollistavat uusien ideoiden ja palkintojen toteutuksen. Jos haluat olla mukana luomassa vuoden 2008 tourhenkeä voit osallistua järjestäjäksi ottamalla yhteyttä Tourin ydintiimiin, pienikin teko voi olla suuri apu. Järjestäjät pääsevät myös vaikuttamaan nykyisen ja tulevien tourien sisältöön. Voit auttaa luomaan kisahenkeä myös osallistumalla kisoihin tai yleisöön.


Eeppistä cosplayvuotta 2008 toivottaa CFT 2008 henkilöstö.