Cosplay Finland Tour 2007

Vuoden 2007 Cosplay Finland kiertue keräsi yhteen vuoden tärkeimmät kotimaiset cosplay-kilpailut kokonaisuudeksi, jossa yksittäisten osakilpailujen voittajien lisäksi haussa oli koko vuoden paras cosplay-puku.

Cosplay Finland Tour 2007 koostui neljästä osakilpailusta:


Valitettavasti CFT'07 finaalia ei ole toistaiseksi saatu järjestettyä CFT:stä riippumattomista syistä. Pyrimme kuitenkin vielä toteuttamaan finaalin jollain muotoa mahdollisimman pian.


Kiitokset kiertueesta!


Cosplay Finland Tour 2007 ei olisi ollut mahdollista toteuttaa ilman kymmenien vapaaehtoisten ihmisten työpanosta. Mukana olleiden ihmisten työpanoksen avulla kiertue ja sen jokainen kisa onnistuivat. Kaikkien ideointiin, toteutukseen ja säätämiseen osallistuneiden panos oli arvokasta panoksen koosta riippumatta.

Ei sovi myöskään unohtaa tukijoitamme, jotka ovat vuoden aikana pysyneet taustallamme kaikissa tilanteissa. Haluamme tässä yhteydessä kiittää Cosplay Finland Tour 2007:n tärkeimpiä järjestäjiä, avustajia ja tukijoita.


Kiertueen järjesti Cosplay Finland ja Säätöyhteisö B2 ry


Suuri kiitos myös tapahtumien järjestäjille, kaikille kilpailuihin osallistuneille sekä runsaita aplodeja jakaneille yleisöjoukoille.

CFT 2008

Cft tour jatkaa 2008 yrittäenluoda puitteet hauskan pitoon cosplay kilpailuiden yhteydessä. Tulevana vuonna tullaan kokeilemaan uusia ideoita ja konsepteja, sekä pyritään ottamaan entistä enemmän kisailijoiden ja katsojien esittämiä toiveita huomioon. Tracon III:sta ja muita tapahtumia odotellessa kannattaa käydä kurkkaamassa Cft 2008 sivut osoiteesta http://cft.fi/

Toivomme vuoden 2008 avaavan uusia mahdollisuuksia niin järjestäjöille, osallistujoille sekä vanhoille, että uusille yhteistyökumppaneille. Uudet yhteistyökumppanit mahdollistavat uusien ideoiden ja palkintojen toteutuksen. Jos haluat olla mukana luomassa vuoden 2008 tour henkeä voit osallistua järjestäjäksi osoitteessa - , pienikin teko voi olla suuri apu. Järjestäjät pääsevät myös vaikuttamaan nykyisen ja tulevien tourien sisältöön. Voit auttaa luomaan kisahenkeä myös osallistumalla kisoihin tai yleisöön.


Eeppistä cosplay vuotta 2008 toivottaa CFT 2008 henkilöstö.