Tampere Kuplii

Ilmoittautuminen on päättynyt

Ennen ilmoittautumista
Ilmoittautuminen pukukilpailuun
Tietojen muuttaminen tai ilmoittautumisen peruminen


Ennen ilmoittautumista

 1. Tutustu sääntöihin huolellisesti.
 2. Rekisteröidy Aniki-keskustelualueille. Muista aktivoida tunnuksesi. Aktivointiohjeet saat sähköpostitse tunnuksen avattuasi.
 3. Kirjaudu keskustelualueiden tunnuksella profiilijärjestelmään. Valitse "Kirjaudu sisään", sitten "Omat tiedot". Täytä yhteystietosi lomakkeeseen.

Ilmoittautuminen pukukilpailuun

 1. Siirry ilmoittautumislomakkeeseen.
 2. Kirjoita lomakkeeseen esittämäsi hahmon nimi ja lähde (esim. sarjan nimi). Lisää tarvittaessa vapaamuotoisia lisätietoja. Lisätietoja on harvoin liikaa, joten etenkin erikoisempien pukujen tapauksessa, koita kertoa hieman lisää puvustasi. Lisätiedot-kenttä on myös oikea paikka ilmoittaa, mikäli pukuusi kuuluu säännöissä viitattu asejäljitelmä, jota ei voi kantaa vapaasti mukana tapahtuma-alueella.
 3. Lomakkeen lähetettyäsi ilmoituksesi tarkastetaan. Seuraa sähköpostiasi - saat ilmoituksen, kun ilmoituksesi on hyväksytty. Mikäli ilmoituksessa on puutteita tai epäselvyyksiä, niistä ilmoitetaan tämän sähköpostin välityksellä, joten tarkkailethan postejasi ja varmista, että sähköpostiosoitteesi on kunnossa.
 4. Jos et saa sähköpostia kahden päivän kuluessa ilmoittautumisestasi, ota yhteyttä. Yhteystiedot löydät Tampere Kuplii-pääsivulta.

Tietojen muuttaminen tai ilmoittautumisen peruminen

 1. Huomaathan, että ilmoittautumisen peruminen on näillä ohjein mahdollista vain ilmoittautumisen viimeiseen päivään saakka. Sen jälkeen ilmoittautumisen peruminen on mahdollista vain yhteydenotolla järjestäjiin ja niin tulisi tehdä vain pakottavassa, nk. force majeure -tilanteessa, koska tilallesi ei voida enää ottaa toista kilpailijaa.
 2. Siirry profiilijärjestelmän cosplay-osion omat ilmoittautumiset -alueelle.
 3. Valitse kilpailu, jonka tietoja haluat muokata.
 4. Valitse "Ilmoittaudu kilpailuun / Muokkaa ilmoittautumistasi".
 5. Mikäli haluat muokata tietojasi, tee haluamasi muutokset ja klikkaa sitten "Päivitä tiedot". Muutetut tiedot tarkastetaan ja saat sähköpostitse vahvistuksen tietojen hyväksynnästä.
 6. Mikäli haluat perua ilmoittautumisen, valitse "Peru ilmoittautuminen". Vahvista peruminen tämän jälkeen aukeavalla sivulla.